Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ZERTIFIKAT B2 TOY GOETHE INSTITUT ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ZERTIFIKAT C1 ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.


Πολλοί μας ρωτούν... σε ποσο χρονο μαθαινεις Γερμανικα.... ή σε ποσο χρονο θα παρω το Β2 στα Γερμανικα.
 
Οι LernenDe , η ομάδα των εξειδικευμένων Φιλολογων Γερμανικης εδω και 30 χρόνια με τα εντατικα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων μεσω SKYPE ή και δία ζώσης που προσφερει έχει "κατεβάσει" τον χρονο απόκτησης του Zertifikat B2 στους 4 μήνες με 100 ώρες ( ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ ) και του Zertifikat C1 στους 6 μήνες σε 140 ώρες  ( ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ )

Ετσι στις 11 Ιανουαρίου 2016 ξεκινούν δύο νέοι κύκλοι σπουδών με στόχο το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 5 μηνες δηλαδη στις 28 Μαίου του 2016 , και το Zertifikat C1 του Goethe Institut στις 25 Ιουνίου του 2016.

Οι δύο αυτοί κύκλοι με τα αντίστοιχα προγράμματα παρουσιάζονται αναλυτικά στο ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΥΚΛΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE Η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Το κόστος για τον πρώτο κύκλο ( από το μηδέν στο Β2 σε 5 μήνες ) κοστίζει 3500 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ για απόλυτα ιδιαιτερο μάθημα μεσω SKYPE ή διά ζώσης ΑΣΧΕΤΑ από το αν επιλέξετε το πρόγραμμα των 100 ή των 150 ωρών.

Το κόστος για τον δεύτερο κύκλο ( από το μηδέν στο C1 σε 6 μήνες ) κοστίζει 5000 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ για απόλυτο ιδιαίτερο μάθημα 1-1 μέσω SKYPE ή δια ζώσης ΑΣΧΕΤΑ απότο αν επιλέξετε το πρόγραμμα με τις 100 ή τις 150 ώρες.
Τα δίδακτρα επιμερίζονται ανα ώρα μαθήματος και καταβάλλονται ανα μάθημα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν κάποιος επιλέξει το πρόγραμμα των 150 ωρών για το Β2 το κόστος του για 60 λεπτά μάθημα είναι περίπου 23 ευρώ , και αν επιλέξει το αντίστοιχο των 100 ωρων το κοστος του είναι 35 ευρώ για 60 λεπτά μάθημα.
Τονίζουμε ΤΟ ΠΟΛΥ επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών μας ολοκληρώνει συνήθως τα παραπάνω προγράμματα σε σημαντικά λιγότερο χρόνο.
Οι σοβαροί και επιμελείς σπουδαστές ολοκληρώνουν το εντατικό πρόγραμμα των 150 ωρών για το Β2 κατα μέσο όρος στις 120 ώρες έχοντας καταβάλλει 2800 ευρώ για απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα δηλαδή ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από όσα θα έδιναν σε ένα ΣΟΒΑΡΟ Φροντιστήριο Γερμανικών σε πολυμελές τμήμα.
Και φυσικά έχοντας κερδίσει 1.5 ακαδημαϊκή χρονιά , μιας και συνήθως το Zertifikat B2 απαιτεί 2 ακαδημαϊκά έτη των 8 μηνών ενώ με τους LernenDe 4 έως το πολύ 6 μήνες !
Συνεπώς οι LernenDe δεν είναι μακράν οι ταχύτεροι στα ταχυρυθμα , εντατικα μαθηματα Γερμανικων αλλα και με απόλυτα ανταγωνιστικά δίδακτρα σε σχέση με τα ΣΟΒΑΡΑ εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης !!
Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για προ-κράτηση θέσεων παρακαλούμε να στείλετε email στο
                       lernendegr@yahoo.gr
γράφοντας μας ΑΚΡΙΒΩΣ για ποιό πρόγραμμα ενδιάφερεστε , την ΠΟΛΗ ή ΣΥΝΟΙΚΙΑ σας ( αν πρόκειται για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ) και ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ μαζί με ώρες επικοινωνίας ώστε η Γραμματεία μας να προωθήσει το email σας στην καθηγήτρια-τη που καλύπτει την πόλη/περιοχή σας για να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.