Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 4 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ZERTIFIKAT C1 ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015


Στα ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες οι LernenDe καθιερώθηκαν πλέον ως η κορυφαία επιλογή όχι μόνο για τον απίστευτο σύντομο χρόνο για την απόκτηση του Zertifikat B2 ( σε 100, 150 ή 200 ώρες και σε χρονικό διάστημα από 4 έως 12 μήνες ) αλλά κυρίως για την εξαιρετική τους ποιότητα που φαίνεται από τα καθολικά ποσοστά επτυχίας και το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αριστούχων ( συνολική βαθμολογία 90 και πλέον στα 100 ).

Δυστυχώς αυτό για το οποίο βρεθήκαμε απροετοίμαστοι ήταν το να ανταποκριθούμε στην ζήτηση που εμφανίζεται την περίοδο αυτή του Δεκέμβρη, όπου πολλοί απογοητευμένοι από Φροντιστήρια ή καθηγητριες-ες ζητούν να ξεκινήσουν ταχυρυθμα Γερμανικα μαζί μας.

Η ομάδα των LernenDe ΔΕΝ μπορεί πλέον και μέχρι τέλη Ιανουαρίου 2015 να αναλάβει καινούργιους σπουδαστές.

Το ασφυκτικό πρόγραμμα των καθηγητριών μας στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια και στα ιδιαίτερα μαθήματα τους καθιστα αδύνατο να αναλάβουν νέους σπουδαστές.

Τέλη Ιανουαρίου και μετα τις εξετασεις του Goethe Institut Ιανουαριου 2015, οποτε και ολοκληρώνουν δεκάδες σπουδαστές μας τις σπουδές τους με την απόκτηση του Β2 θα κενωθούν πολλές θέσεις, για τις οποίες και μπορείτε να κρατήσετε προτεραιότητα.

Και για όσους φοβούνται ότι δεν θα προλάβουν και ότι θα πάει χαμένη για αυτούς η ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015 θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι οι LernenDe έχουν ήδη εκπονήσει προγράμματα σπουδών για όσους ενηλικες θελουν να μαθουν γρηγορα Γερμανικα ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ με τα ταχυρυθμα Γερμανικα που προσφέρει η ομάδα των καθηγητριών μας !

Από την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινούν προγράμματα 16 εβδομάδων που θα σας εξασφαλίσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετάσεις που θα γίνουν στην Αθήνα 23 και 24 Μαΐου του 2015 !

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν αρκετά φροντιστηριακά τμήματα στα συνεργαζόμενα με τις καθηγήτριες μας Φροντιστήρια και φυσικά εξίσου πολλά διμελή group με τις καθηγήτριες μας, αποκλειστικά πτυχιουχους Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ ή ΑΠΘ , οι περισσότερες με μεταπτυχιακές σπουδές και φυσικά καταρτισμένες από τα παλαιότερα μέλη της ομάδας των LernenDe στα ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες !

Τα προγράμματα αυτά των 16 εβδομάδων θα είναι είτε δύο τρίωρα την εβδομάδα για όσους επιλέξουν το υπερεντατικό πρόγραμμα των 100 ωρών , είτε τρία τρίωρα την εβδομάδα για όσους επιλέξουν το εντατικό πρόγραμμα των 150 ωρών !

Αναλυτικά για τα προγράμματα μας μπορείτε να πληροφορηθείτε στους παρακάτω συνδέσμους ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100 ΩΡΩΝ 

Και επειδή είναι πολλοί ( κυρίως Γιατροί που επιθυμούν το Zertifikat C1 ) , τα τμήματα αυτά θα συνεχίσουν και τους θερινούς μηνες ώστε στις 5.9.2015 να αποκτήσετε εγγυημένα και το Zertifikat C1 εκμεταλλευόμενοι το καλοκαίρι σας και μάλιστα με 3 εβδομαδες διακοπών τέλη Ιουλίου εως περίπου μέσα Αυγούστου !!!

Όταν λοιπόν τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών σας προετοιμάζουν για το Zertifikat B1 σε οκτώ μήνες με δύο τρίωρα την εβδομάδα , οι LernenDe με τα πραγματικά Ταχυρυθμα Γερμανικα τους σε χρονικό διάστημα επτά μηνών ( Φεβρουάριο 2015 έως και Αύγουστο 2015 ) και με τρεις εβδομάδες θερινές διακοπές σας εξασφαλίζουν και το Zertifikat B2 τον Μαιο και το Zerifikat C1 αρχές του Σεπτέμβρη !

Και αν ρωτάτε για το κόστος !!

Αυτό είναι ανταγωνιστικό ακόμη και των πλέον οικονομικών Φροντιστηρίων Γερμανικών του Κέντρου της Αθήνας.

Αναλυτικά παρουσιάζονται στο σύνδεσμο ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ενώ για όσους ενδιαφέρονται για ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων σε κλειστα group στο σύνδεσμο ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΙΜΕΛΗ GROUP 

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                   lernendegr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.