Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ . ΤΟ ZERTIFIKAT C1 ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2015


Αφηρημένες υποσχέσεις για ταχυρυθμα Γερμανικα θα ακουσετε απο πολλούς. Πολλοί σας τάζουν ότι θα μαθετε γρηγορα Γερμανικα ! Πόσοι όμως δεσμεύονται για τον χρόνο και το αποτέλεσμα ?

Μόνο οι LernenDe ! 
 
Στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια μας στο Μαρούσι, στη Βάρκιζα, στην Καλλίπολη, στο Χαιδάρι έχουν ήδη ξεκινησει ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικων – αυστηρά πενταμελή -που εξασφαλίζουν το Β2 σε 6 μηνες.

Δηλαδή σε λιγότερο χρόνο από όσο θα θέλατε στα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου για να αποκτήσετε το Β1 , με τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe στον ίδιο χρόνο αποκτάτε το Zertifikat B2 !

Επειδή όμως το Β2 δεν είναι πλέον αρκετό για να εξασφαλίσει θεση εργασιας στην Γερμανια όσον αφορά τους ιατρούς που θελουν να ξεκινήσουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, Αυστρία ή Ελβετια, για τον λογο αυτο οι LernenDe θα ξεκινησουν την Δευτερα 1 Δεκεμβριου 2014 φροντιστηριακο, επταμελές τμημα που θα καλύψει στο επτάμηνο Δεκέμβριο 2014 έως και Ιούνιο 2015 τα επίπεδα Α1 , Α2 , Β1 , Β2 και C1 και θα οδηγησει τους αρχαριους σπουδαστές ( ιατρούς και όχι μόνο ) στην απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου 2015 !!

Ήδη έχουν γίνει τρεις εγγραφές κι επομένως υπάρχουν κενές άλλες τέσσερεις θέσεις μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2014.

Τα μαθήματα θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 20.00 έως και τις 23.00 στο Φροντιστήρια Κατωπόδη στην Βάρκιζα.
Από τον Φεβρουάριο 2015 και μέχρι τις εξετάσεις κάθε Κυριακή από 13.00-16.00 θα γίνονται εξετάσεις προσομοίωσης για τα γραπτά και τα προφορικά !

Οι σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το 90% των ωρών και θα πετύχουν στις εξετάσεις μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 80/100 δικαιούνται – στην απίθανη περίπτωση αποτυχίας τους στις εξετάσεις του C1 τον Ιούνιο του 2015 – πλήρη επιστροφή των καταβληθέντων διδάκτρων. Ιδιωτικό συμφωνητικό που πιστοποιεί τα παραπάνω υπογράφεται με την εγγραφή κάθε νέου σπουδαστή.

Αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι οι LernenDe είναι απόλυτα βέβαιοι για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τους, κάτι που τους ανέδειξε μακράν τους κορυφαιους στα ταχυρυθμα Γερμανικά εδω και 30 σχεδόν έτη !

Τα δίδακτρα καθορίστηκαν στο ποσό των 2800 ευρώ, καταβλητέα με όλες τις πιστωτικές κάρτες ( πλήν Εθνικής Τράπεζας ) μέχρι και σε 4 άτοκες δόσεις.
Την στιγμή που γνωστό , εξειδικευμενο Φροντιστηριο του Κέντρου σας προετοιμάζει σε ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικων για ενηλικες για το Β1 σε οκτω μήνες με 1600 ευρώ και για το Β2 με άλλους οκτώ μήνες από Οκτωβριο 2015 έως Μαιο 2016 με 1400 ευρώ ( δηλαδή ξεκινώντας τώρα αποκτατε το Zertifikat Β2 τον Μάιο του 2016 με 3000 ευρώ ) οι LernenDe σας εξασφαλίζουν γραπτά και με εγγύηση το C1 σε επτά μόνο μήνες με λιγότερο κόστος !

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Διευθυντρια Σπουδών μας Dr Φωτεινή Μαρκάτου στο 
                 markatou_fotini@yahoo.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.