Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 200 ΩΡΩΝ


Για όποιον ενδιαφέρεται μεν για σωστα και γρηγορα Γερμανικα , και την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρονικό διάστημα απο 8 έως 12 το πολύ μήνες , ουσιαστικά με ελάχιστη έως μηδενική μελέτη στο σπίτι , χωρίς να υποστεί την πίεση του υπερεντατικού DeutschRasant των 100 ωρών και χωρίς καν να επενδύει τις λίγες εβδομαδίαιες ώρες μελέτης που απαιτεί το DeutschIntensiv των 150 ωρών, τότε μπορεί να επιλέξει το DeutchEinfach που σε 200 ΔΩ των εξήντα λεπτων σας οδηγεί εγγυημένα στην απόκτηση του Zertifikat B2 και στην άριστη γνώση της Γερμανικης Γλώσσας, ουσιαστικά χωρίς μελέτη !
Και το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές!
Ξεκινώντας πάντοτε από το μηδεν, ως αρχάριος σπουδαστής και κάνοντας δύο τρίωρα την εβδομάδα σε 8 μήνες αποκτάτε το B2 !
Εναλλακτικά μπορείτε σε 10 μηνες με δύο μαθήματα των 2.5 ωρων είτε το πολύ σε 12 μήνες μόλις με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα !
Προσέξτε !! Συγκρίνοντας το απλό μας πρόγραμμα DeutschEinfach με τα αντιστοιχα ταχύρυθμα εντατικά τμήματα του Goethe Institut, όπως αυτά παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του, παρατηρούμε ότι ακόμα και το απλό μας πρόγραμμα μπορει να θεωρηθεί ότι εντασσεται στα ταχυρυθμα Γερμανικά, μιας και με 200 ώρες ( εναντι των 450 εξηντάλεπτων ωρών του Goethe Institut ) και σε 8 έως το πολύ 12 μήνες ( έναντι των 15 μηνών φοίτησης που απαιτούνται στο Goethe Institut ) αποκτάτε εγγυημένα το Zertifikat B2 ουσιαστικά με ελάχιστη μελέτη, μιας και όλη η δουλειά γίνεται στην τάξη !
Δηλαδή σε λιγότερο από το μισό χρόνο ( 8 έναντι 15 μηνών ) και με λιγότερες από τις μισες ΔΩ ( 200 έναντι 450 ) και ασφαλώς πολύ πιο οικονομικά αποκτάτε το Zertifikat B2 έχοντας μάθει γρηγορα αλλα το πιο σημαντικό σωστα Γερμανικα !
Κάτι που πρέπει να επισημάνουμε είναι επιλέγοντας να κάνετε το DeutschEinfach σε ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων, έχετε την δυνατότητα στην άνεση του σπιτιού σας μέσω Skype να μάθετε Γερμανικά χωρίς να χάνετε χρόνο σε μετακινήσεις και επιλέγοντας ώρες που φυσιολογικά ( ακόμη και σε ιδιαίτερο στο χώρο σας ) δεν θα ηταν εφικτές ( πχ 8 με 10 το πρωί, ή ακόμη και 10 με 12 το βράδυ)
Συνοψίζοντας να τονίσουμε ότι το απλό μας προγραμμα Γερμανικων απευθυνεται στους φοιτητές και επαγγελματίες που λόγω αυξημένων φοιτητικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων θέλουν μεν να μαθουν γρηγορα Γερμανικα , δεν μπορούν όμως να αφιερωσουν παρα ελαχιστες ώρες μελέτης ( πχ μια , δύο ώρες το πολύ το Σ/Κ ) !
Την στιγμή που τα περισότερα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικων σας υπόσχονται το Zertifikat B1 σε οκτώ μηνες με δύο τρίωρα την εβδομάδα , οι LernenDe σας εγγυώνται στον ίδιο ακριβως χρόνο και ουσιαστικά χωρις μελετη το Zertifikat B2 , επιβεβαιώντας ότι ακόμη και το απλό τους πρόγραμμα DeutschEinfach ειναι κατα πολυ πιο ταχυρυθμο από τα αντιστοιχα εντατικα , ταχυρυθμα φροντιστηριακα τμηματα !
Γιατί αν μιλησουμε για το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DEUTSCHRASANT-100 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Β2η ακόμη και για το ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DEUTSCHINTENSIV - 150 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Β2 πραγματικα δεν υπάρχει για τους LernenDe μέτρο σύγκρισης, μιας και προσφέρουν μακράν τα πλεον ταχυρυθμα Γερμανικα σε Ελλάδα και Ευρώπη !
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
                lernendegr@yahoo.gr 
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.